Tajne ljepote koje žene čine neodoljivima

Svi smo mi vidjeli žene svih oblika i veličina koje se čine jednostavno neodoljivima. Od njihovoj blistavog osmijeha, do načina odijevanja, zrače aromom sirove seksualne privlačnosti. Suprotno popularnom vjerovanju i slikama s TV-a, seksualnost se određuje povjerenjem i pozitivnim stavom koji otkrivate, a ne veličinom vašeg dekoltea ili golišavosti tijela. Ironično, prema riječima stručnjaka, to također nema nikakve veze ni s time koliko osoba ima čvrste i/ili postojane trbušnjake, već s time koliko čvrsto vjeruje u sebe.

Stoga, prije nego se fizički dovedete u formu, možda biste htjeli razmisliti o oblikovanju ili preoblikovanju svoje mentalne perspektive i stava, što će vam, prema riječima stručnjaka, pomoći da zračite staloženošću i aplombom koji su vam potrebni da biste bili primijećeni.

1. Korak u pravom smjeru: Razmislite o bavljenju fizičkom aktivnošću. Bilo da se radi o pridruživanju teretani ili započinjanju nekog vlastitog projekta, cilj je baviti se nekom vrstom aktivnosti. Osim što pomaže kod nepotrebnog gomilanja kilograma, održavanje tjelesne kondicije pomaže i u održavanju mentalne kondicije. Mozak otpušta esencijalne kemikalije čak i tijekom najjednostavnijih aktivnosti. To povećava energiju i rezultira time da se bolje osjećate u svom tijelu. Jednom kad se sami sebi sviđate, sviđat ćete se i drugima.

2. Razvijte mentalitet “čopora”: Imajte na umu da ako je istina da loše društvo kvari dobar karakter, mora vrijediti i suprotno. Primijenite filozofiju “ptice od pera” i okružite se ljudima koje volite, koje biste voljeli oponašati i vjerujte, ponudit će vam nešto iz čega možete naučiti i iz čega ćete rasti. Tražite grupe koje se izdvajaju i ističu od mentaliteta “jao meni” koji je usredotočen samo na negativno.

Bez obzira na visinu, težinu, socijalni status, potražite ljude koji istinski uživaju u životu zbog svog pozitivnog stava i govora i najbolja su verzija sebe samih…a samim time vjerojatno privlače i puno pažnje. S vremenom, njihova će se pozitiva odraziti i na vas.

3. Riješite se suvišnoga: Odbacite neukusan stav i vanjštinu. Zapamtite, manje je često više. Biti društven je jedna stvar, biti djetinjast i glasan druga, a prema riječima profesionalaca, sigurno daleko od sofisticiranog. Iako potiču žene da se smiju naglas, potiči ih i da utišaju glas.

4. Pronađite sebe same: Koliko god to zvučalo kao klišej, bitno je znati tko ste, što ste i kako želite da vas svijet vidi (jer će im se svidjeti što vide). Zapamtite, dok se neke stvari stalno s vremenom mijenjaju i iskustvom, neke ostaju iste. Niste ista osoba s 21 kao s 25, 30, 35 ++++, no neki su suštinski dijelovi vaše osobnosti ostali dosljedni. Otkrijte što vam se kod vas samih sviđa i njegujte vlastiti osobni stil, onaj koji vam odgovara, i nećete morati previše raditi da biste ga održali. Jednom kada njegujete i u potpunosti razvijete svoj identitet i osobnost, vaša unutarnja energija i ljepota zračit će i “zakamuflirati” sve druge (manje) nedostatke.

5. Mislite na lijepe stvari: Uobičajen odgovor na nekoga natprosječne ljepote i snage je zurenje u njih. No, uklonite li fanfare, ako im nedostaje dubine, sjaja i/ili sposobnosti da budu zanimljivi, preostaje samo gola istina koja može biti glupa i dosadna.

Prema riječima stručnjaka, mozak je vjerojatno jedan od najseksi dijelova ljudskog tijela. Primjećuju, ako vaš mozak vjeruje da ste lijepi, da će omogućiti vašem tijelu da gotovo bez napora odiše tj. odražava tu sliku.

Mozak je seksi
Mozak je vjerojatno jedan od najseksi dijelova ljudskog tijela

Epikurejski stav i stil odražavaju se iznutra; od očiju, vašeg osmijeha, držanja, pa čak i načina hodanja ili pričanja. Kad se žena osjeća seksi, samopouzdanom, lijepom, moćnom, elegantnom, gracioznim, itd., “automatski” postaje sve te stvari i svijet oko nje to vidi i primjećuje.

Bit svega, kažu stručnjaci, jest naučiti voljeti svoju stražnjicu, svoje grudi, svoje tijelo i ono što ste i kakve ste (iako POTIČU i usavršavanje). Primjećuju da je zdrav stav vjerojatno prvi i najvažniji korak u održavanju zdravog tijela, načina života i odnosa.